Amstelmeerland tijdelijk uit de lucht!

Vorige week dinsdag zijn we overgestapt naar een nieuwe internetprovider, Freedom Internet. Deze nieuwste internetprovider van Nederland is opgericht door een groep enthousiastelingen van het vroegere XS4ALL. Freedom Internet staat voor kwaliteit, security en privacy. Meekijk-vrij internet. Een initiatief dat wij van harte ondersteunen.

We hebben na de overstap grote problemen gehad met connectiviteit. Dat lag overigens niet aan de provider, maar het onderliggende netwerk. Dankzij de provider lijkt het er op dat de website het weer goed doet. Sterker nog, het onderliggende netwerkprobleem bestond al langer, ook bij de vorige provider. Dat het nu eindelijk is opgelost, betekent dat onze website weer goed bereikbaar is. Yes!

Dat kunnen we echter niet testen, want de stream doet het nog altijd niet. Dat heeft namelijk een hele andere onderliggende reden. Het lijkt om een hardnekkig probleem te gaan en alles lijkt er op dat we echt langere tijd uit de lucht zullen zijn…

Dit zou best dagen kunnen duren. Heel vervelend, maar het probleem is duidelijk en oplosbaar. Geef ons eventjes. De omroep wordt er alleen maar mooier van!

We verwachten echter wel onze Speciale Jubileumshow een beetje uit te moeten stellen. Geen zorgen, de taart was nog niet besteld, die laten we vers maken.

Het is een roerig opstartjaar voor een omroep in coronatijd! We hopen de uitzendingen spoedig te kunnen hervatten en houden je op de hoogte van de ontwikkelingen. We willen iedereen die ons in de afgelopen tijd gesteund heeft enorm bedanken en hopen ook in de komende tijd op je steun (en geduld).

P.S. Vind je bovenstaande cybers echt reuze interessant? Luister dan ook eens naar onze talkshow/podcast ‘Angry Nerds‘. Die doet het wel gewoon, ook nu de stream tijdelijk uit de lucht is 😉