play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
chevron_left

Marjolein Hermans

Background

alternative

‘t Marjolijstje

Mag het een tandje harder?

Pomp je luchtgitaar maar alvast op, want op de late zondagavond wordt er gerockt op Amstelmeerland. 't Marjolijstje is een lijst alternatieve muziek samengesteld en gepresenteerd door Marjolein Hermans: metal, rock en een vleugje folk. Niet mokken, lekker rocken!

disco

Nerdalert

Alle nerds verzamelen!

Marcel en Marjolein hebben een uitgesproken mening over de huidige maatschappij. En die steken ze niet onder stoelen of banken! Nerdalert gaat graag in op de nerd-cultuur: Star Wars, Doctor Who, fantasy festivals, superhelden, Lego, nieuwe films en bijzondere muziek. En jij kan mee doen! Er kan gechat worden met de studio via http://chat.mibbit.com. Vul hier links je naam en rechts #amstelmeerland in om mee te doen.

folk

What The Folk?

Folk voelt als festival

Elke dag voelt als een festivaldag met een goed potje folk! En folk hebben wij in overvloed: Ierse folk, Scandinavische folk, Engelse folk, Schotse folk, Duitse folk en af en toe komt er zelfs Nederlandse of Vlaamse folk voorbij. Bij What The Folk? hoor je bekende klassiekers als Clannad, Enya en The Dubliners, maar ook minder grote namen als Andoorn, Amma en Clover's End. Er is pagan folk met Omnia, […]Marjolein is in 2009 gestart met radio maken. Ze is als co-host bij ‘Nerdalert begonnen. Aanvankelijk voor een keertje. Maar een keertje werd veel keer en veel keer werd vast. Sindsdien is zij co-host voor Nerdalert. Tegelijkertijd werd zij getraind in het DJ vak, waarna zij haar eigen radioshow ‘t Marjolijstje heeft ontwikkeld. Dit begon als een non-stop uurtje met uptempo muziek, maar is na vele jaren uitgegroeid tot een gepresenteerde rock en metal show. Haal de luchtgitaren maar uit de kast! Ook stelt zij de non-stop show ‘What The Folk?’ samen, met folkmuziek uit alle windstreken.

Daarnaast heeft Marjolein meegewerkt aan / werkt mee aan drie verschillende podcasts:

Rate it
0%