Nieuw uiterlijk voor onze website

Zoals je misschien is opgevallen, heeft onze website een metamorfose ondergaan. De website is veel lichter van kleur geworden en ziet er qua opbouw anders uit.

De vorige website was op een ander thema gebouwd. Dit thema hadden wij gekocht, maar werkte niet naar behoren. Na verschillende keren aan de bel getrokken te hebben hierover, kregen we te horen dat betreffende de leverancier eigenlijk alleen maar verkocht en dat we voor support elders moesten zijn. Het kwam er uiteindelijk op neer dat er vrij weinig support was, maar de problemen wel steeds vervelender werden. Zo konden we al een tijdje geen foto’s meer uploaden naar onze website. Ook bestaande foto’s konden we niet meer aanpassen. Onder shows stond al geruime tijd een zwarte banner die niet aan te passen was in iets vrolijkers. De standaard formaten voor beeldmateriaal waren onhandig.

Na een tijdje heeft dit ons doen besluiten om toch een ander thema op onze website te installeren.Het moet misschien heel even wennen, dat moest het voor ons in ieder geval wel. Maar nu we er een tijdje mee gewerkt hebben, zien we dat dit thema goed werkt, dat we ons beeldmateriaal weer ten volste kunnen benutten en dat er ook al een paar hele mooie resultaten zijn. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar ons pagina ‘Shows’. Die vinden we persoonlijk best mooi geworden. Daarnaast hebben we nu ook een contactpagina, zodat luisteraars en samenwerkingspartners met ons in contact kunnen treden.

Nu zowel het platform voor de internetverbinding als het platform voor het bouwen van onze website weer stabiel is, kunnen we onze website weer verder gaan uitbouwen. Een van de eerstvolgende zaken die we gaan toevoegen is informatie over doneren, sponsoren en adverteren. Op technisch vlak wordt er gewerkt om het nummer waar je naar luistert in beeld te laten komen, zodat je weet waar je naar luistert. Later willen we ook nog podcasts gaan toevoegen.

Als je op onze website komt, kun je de radio aanzetten door rechtboven op de rode luidspreker te klikken. Je kunt daar nu ook je volume instellen. Je hoort daar nu heel af en toe een teststream, omdat we moeten controleren of alles technisch goed door komt. Om echt live te kunnen gaan, moeten we eerst een nieuwe stichting oprichten, waar we al druk mee bezig zijn.

Voor de heropening plannen we een feestelijke heropeningsshow!