Nieuwe programmering

Vanaf 1 september gaat onze nieuwe programmering in. Er zijn namelijk een paar grote wijzigingen geweest. Ook vinden we het fijn om eens per jaar te kijken of onze programmering nog ‘klopt’.

Een van de veranderingen is het nieuwe programma ‘Top Toen’. Erick neemt je mee in zijn teletijdmachine naar de hits van toen. Hij weet daar als geen ander ook de leukste anekdotes bij te vertellen om de tijdsreis compleet te maken. Je hoort ‘Top Toen’ elke vrijdagavond vanaf 18:00u. Dit is een afsplitsing van het programma ‘Ongehoord’. Hierin zijn de onbekende pareltjes te beluisteren. Dit programma gaat voorlopig in een non-stop format verder. ‘Ongehoord’ hoor je elke zaterdagavond vanaf 18:00u.

Het programma ‘Willem FM’ is helaas niet meer te beluisteren. Willem heeft aangegeven zijn prioriteiten te moeten verleggen naar andere activiteiten. Wij willen Willem graag bedanken voor de mooie show die hij bij Amstelmeerland neerzette.

De moeite van het vermelden waard is het onlangs toegevoegde programma ‘Before You Go To The Disco Show’. Een nieuwe show met het gevoel van Studio 54, met disco, jazz en soul. Je hoort de ‘Before You Go To The Disco Show’ elke vrijdagavond vanaf 20:00u. We hebben hier al veel lovende reacties op gekregen. Dank je wel!

De programma’s ‘Amstelland Top 30’, ‘De Jukebox’, ‘De Zaterdag van het Sentiment’ en de ‘Gouwe Ouwe Club’ zijn helaas komen te vervallen. Deze programma’s bleken niet langer in ons format te passen. Voor liefhebbers van de wat oudere muziek is er wel een nieuw programma bij gekomen: de ‘Rock ‘n Roll Higschool’, met muziek uit de jaren ’40, ’50 en ’60. Muziek uit de tijd van de petticoats en vetkuiven. Wij gooien een kwartje in de jukebox, luister je mee?

Het totale aanbod vind je in de programmering. We zijn hiermee weer een stapje verder bij het neerzetten van de programmering die we sinds de oprichting in ons hoofd hebben. We zitten nog boordevol plannen om onze jonge omroep stapje bij beetje uit te breiden. Jouw stem is hierbij heel belangrijk voor ons. Dus ontbreekt er een genre, doelgroep of bepaald type programma voor jou? Laat het ons weten. Je ideeen kun je kwijt via marcel@amstelmeerland.nl.

Wij wensen je veel luisterplezier!