play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
chevron_left

Amstelmeerland

Nieuwslezers gezocht

today10/03/2020 1163 1

Background
share close

Amstelmeerland zoekt een nieuwe nieuwslezer of nieuwslezeres!

Kort geleden zijn we een nieuwe samenwerking met NH aangegaan. Dit geeft ons toegang tot de nieuwsvoorziening van NH. Nu we hier toegang toe hebben, wordt het ook tijd om dit nieuws naar buiten te gaan brengen. Oftewel: het nieuws moet op de radio! En daar zoeken we dus een nieuwslezer of nieuwslezeres voor. We hebben geen voorkeur voor een man of een vrouw, als je stem maar goed overkomt op de radio. Je kunt dit, geheel coronaproof, vanuit huis doen. Je moet rustig en beheerst kunnen voorlezen. En uiteraard moet je goed Nederlands kunnen spreken. Ervaring is niet per se noodzakelijk, aangezien wij alles in huis hebben om je op te leiden en te trainen. Een gezonde dosis motivatie en interesse is waar wij voornamelijk naar op zoek zijn. En een goede stem.

Lijkt het je leuk om te doen en zodoende een van de stemmen van Amstelmeerland te worden? Wil je dagelijks op de radio te horen zijn? Neem contact met ons op (vink de optie ‘openstaande vacatures’ aan) voor meer informatie of mail direct naar marcel@amstelmeerland.nl.

Written by: Marjolein Hermans

Rate it

Previous post

Amstelmeerland

Nieuw uiterlijk voor onze website

Zoals je misschien is opgevallen, heeft onze website een metamorfose ondergaan. De website is veel lichter van kleur geworden en ziet er qua opbouw anders uit. De vorige website was op een ander thema gebouwd. Dit thema hadden wij gekocht, maar werkte niet naar behoren. Na verschillende keren aan de bel getrokken te hebben hierover, kregen we te horen dat betreffende de leverancier eigenlijk alleen maar verkocht en dat we […]

today09/23/2020 5 2


0%