play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
chevron_left

Samenwerkingen

Samenwerking met Rick FM

today10/23/2019 3

Background
share close

Amstelmeerland is een mooie samenwerking met Rick FM, de lokale radiozender voor Uithoorn en De Kwakel, aangegaan. Wij mogen het programma de ‘Amstelland Top 30’ uitzenden op Amstelmeerland. In dit programma hoor je welke muziek lokaal het meest populair is. Dit sluit natuurlijk mooi aan bij onze regio en onze ambities! De Amstelland Top 30 hoor je op de donderdagavond om 20:00u.

Daarnaast zullen onze programma’s Nerdalert en ‘t Marjolijstje vanaf nu ook op Rick FM te horen zijn, op dezeflde tijd dat ze ook bij Amstelmeerland te horen zijn: zondagavond van 20:00 – 22:00u voor Nerdalert en 22:00 – 23:00u voor ‘t Marjolijstje. Het tweede, non-stop uur van ‘t Marjolijstje is exclusief op Amstelmeerland te beluisteren.

Wij zijn erg blij met deze mooie samenwerking en danken Rick FM voor deze kans.

Written by: Marjolein Hermans

Rate it

Previous post

Evenementen

Start Amstel Meerland

Op 1 september 2019 is Streekomroep Amstel Meerland feestelijk van start gegaan met een speciale live uitzending. Het feestje vond plaats bij onze hoofdstudio in Aalsmeer, met een prachtig uitzicht over de Westeinder Plassen. Het voltallige bestuur was aanwezig en een aantal geinteresseerden, luisteraars, vrienden, buren en bekenden kwamen met tussenpozen binnenvallen. Er was taart en champagne, er werd veel muziek gedraaid, maar er werden ook interviews gehouden. De studio […]

today09/02/2019


0%