What The Folk?

My friends are into hip-hop, but I am into folk

Scheduled on

Maandag 20:00 22:00

Folk voelt als festival

Tagged as: ,
Nonstop bekende, maar ook minder bekende folk uit alle windstreken.

Elke dag voelt als een festivaldag met een goed potje folk! En folk hebben wij in overvloed: Ierse folk, Scandinavische folk, Engelse folk, Schotse folk, Duitse folk en af en toe komt er zelfs Nederlandse of Vlaamse folk voorbij.

Bij What The Folk? hoor je bekende klassiekers als Clannad, Enya en The Dubliners, maar ook minder grote namen als Andoorn, Amma en Clover’s End. Er is pagan folk met Omnia, Faun en LEAF. Je hoort folk uit noordelijke gebieden zoals Wardruna, Asynje en Gjallarhorn. Voetjes van de vloer met The Dolmen, Pyrates! en de Folkaholics. En zo kunnen we nog wel even door gaan. De lijst is bijna onuitputtelijk en doet geen recht aan het brede spectrum aan folk dat we ten gehore brengen. Gewoon lekker luisteren dus.

 


Read more

What The Folk? crew

Marjolein is in 2009 gestart met radio maken. Ze is als co-host bij ‘Nerdalert‘ begonnen. Aanvankelijk voor een keertje. Maar een keertje werd veel keer en veel keer werd vast. Sindsdien is zij co-host voor Nerdalert. Tegelijkertijd werd zij getraind in het DJ vak, waarna zij haar eigen radioshow ‘t Marjolijstje‘ heeft ontwikkeld. Dit begon […]


Amstelmeerland Live

Current track

Title

Artist