play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
chevron_left

Evenementen

Speciale jubileumshow

today08/18/2020 2

Background
share close

Op dinsdag 1 september bestaat Streekomroep Amstelmeerland precies 1 jaar. We hebben veel bereikt in dat ene jaar. Er is een omroep uit de grond gestampt met een programmering. Weliswaar nog niet helemaal vullend, maar toch al met een paar hele mooie programma’s. Radioshows met verschillende soorten muziek voor verschillende doelgroepen. Een hele fijne non-stop muziekmix, waar we nog elke dag naar luisteren om deze nog mooier te maken. We hebben een website, een Facebook pagina en een Instagram account. We hebben nieuwsberichten. We hebben een mooie samenwerking met Rick FM. We hebben luisteraars vanaf het eerste uur. Hartelijk dank voor jullie vertrouwen!

Achter de schermen is er hard gewerkt. Er is veel voor nodig om een omroep draaiende te houden. Er zijn momenten geweest waarop we twijfelden of het allemaal wel de moeite waard was. Er zijn momenten geweest waarop we dachten dat het misschien niet ging lukken. Maar het is ons toch gelukt! Alle reden dus voor een feestje.

In deze tijden van social distancing hebben we er voor gekozen om dit feestje op de radio te vieren door middel van een extra ingelaste uitzending. Een speciale jubileumshow met feestelijke muziek, een terugblik en een vooruitblik. En we geven een heerlijke taart, voorzien van ons nieuwe logo, weg! Wat moet je doen om die te winnen? Simpel, zet dinsdag 1 september je radio aan van 20:00 tot 22:00u op amstelmeerland.nl!

Vier je met ons mee?

Written by: Marjolein Hermans

Rate it

Previous post

Programmering

Nieuwe programmering

Vanaf 1 september gaat onze nieuwe programmering in. Er zijn namelijk een paar grote wijzigingen geweest. Ook vinden we het fijn om eens per jaar te kijken of onze programmering nog 'klopt'. Een van de veranderingen is het nieuwe programma 'Top Toen'. Erick neemt je mee in zijn teletijdmachine naar de hits van toen. Hij weet daar als geen ander ook de leukste anekdotes bij te vertellen om de tijdsreis […]

today08/10/2020 2


0%