play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
chevron_left

Evenementen

Start Amstel Meerland

today09/02/2019

Background
share close

Op 1 september 2019 is Streekomroep Amstel Meerland feestelijk van start gegaan met een speciale live uitzending. Het feestje vond plaats bij onze hoofdstudio in Aalsmeer, met een prachtig uitzicht over de Westeinder Plassen. Het voltallige bestuur was aanwezig en een aantal geinteresseerden, luisteraars, vrienden, buren en bekenden kwamen met tussenpozen binnenvallen. Er was taart en champagne, er werd veel muziek gedraaid, maar er werden ook interviews gehouden. De studio werd geopend door middel van het doorknippen van een lintje door de jongste luisteraar. Een fotoverslag kun je op deze pagina vinden. De show is terug te luisteren in ons archief.

We mochten ons verheugen op vele mooie berichten en felicitaties, bossen bloemen en nog meer taart. We willen iedereen van harte bedanken voor alle lieve woorden en mooie kado’s. Streekomroep Amstel Meerland is van start en we hopen natuurlijk dat je hem iedere dag aan zet!

 

Written by: Marjolein Hermans

Rate it

Previous post

Programmering

Testdraaien

Op dit moment is er vooral een fijne mix van non-stop muziek te horen. Dit doen wij om het format te testen: is de afwisseling van muziek een beetje leuk? Hoe is de sfeer? Zijn er geen uitschieters die niet in de mix passen? Op de achtergrond zijn we natuurlijk wel al bezig met gepresenteerde programma's. Ook daar testen we mee. Zo kan het gebeuren dat je af en toe […]

today03/25/2019 1


0%